SunnyTera

 • Ликовци ЕООД
 • Vendor Biography

   

  “Ликовци” EООД е наследникът на “Съни Тера 2007” АД и собственик на търговската марка “Съни Тера 2007”, както и на едноименната фабрика за производство на дървесни пелети в Югозападна България.

  Фабрика “Съни Тера 2007” стартира производствената си дейност през 2012 г. със закупуването и монтирането на италианска технологична линия за производство на пелети с капацитет 2 т/ч.

  Процесът на производство на дървесните пелети с марка “Съни Тера 2007” се осъществява под непрекъснатия контрол на висококвалифицирани специалисти, преминали курс на обучение в Италия.

  Пелетите, които предлагаме на пазара са произведени от 100% местна иглолистна дървесина (бял бор), която се отличава с изключителните си качества като здравина и висока калоричност. Това допринася за по-високата енергийна ефективност на нашия продукт.

  Технологията на производство на пелети “Съни Тера 2007” гарантира високата им плътност и изключително ниското съдържание на остатъчна пепел.

  Фабрика “Съни Тера 2007” се намира на стратегическо място – в близост до две граници – с Гърция и Северна Македония, на главен път Е-79 (София-Кулата), в района на гр. Симитли, обл. Благоевград.

  Производственият ни капацитет е над 10 000 тона годишно.

   

   

  Качествени пелети от дървесина | ЕНЕРДЖИ ХАУС БГ
  Logo
  Регистрация нов клиент
  Shopping cart