1. 3 out of 5

  (Guest)

  Имаше чували за които оценката ми бе много положителна. Но започнаха да излизат чували на които качеството е много влошено. Правят много голям нагар който запечатва горелката. Стъклото става черно, докато от другите само се събираше прах. С предишните чували чистех печката след като изгори два чувала, а сега трябва да я чистя след всяко спиране.

 2. 5 out of 5

  (Guest)

  Ако искате да горите пелети, си купете тези. За 4та поредна година ги ползвам - не са мръднали в качеството за разлика от другите марки на пазара

 3. 5 out of 5

  (Guest)

  С две ръце за Red Magic. Ползвам ги за 4-та поредна година и нямат грешка! Тази година ще поръчам пак. Взимам си фактура на фирмата и като махна ДДС-то ми излизат 350лв. Дерзайте да намерите такива пелети за тези пари.

 4. 5 out of 5

  (Guest)

  Страхотни пелети. Много добър вид, здрав и красив чувал. Супер качество. Няма шлака. Гори като барут, вдига температура.

 5. 5 out of 5

  (Guest)

  Уникални пелети! За 20-30 лв. до сега какви компромиси съм правил не е истина... Прави организации с комшиите, поръчвай от знайни и незнайни фабрики. Тази години ми докарат едно, догодина друго... Играх я достатъчно тази игра... Намерих си пелетите.. Дано не си промените качеството!

 6. 5 out of 5

  (Guest)

  Много съм доволен. Поръчах едно пале от тези с мечката и едно от тези с лисицата... И двата вида се представят много добре. С котел на BURNIT съм. Като че ли мечката има малко по-малко пепел, но не съм сигурен, дали мога да преценя съвсем точно... Вече е топло и паля котела само вечер и то когато е по-студено. Все пак сме в балкана и вечер си е студено. Не мога да не кажа и за доставката - свалиха ми ги, вкараха ми ги в гаража за 5 минути и си тръгнаха... Други години, с тези доставки, голям проблем, но сега вече знам кой ще ми доставя пелетите. Може да са малко по-скъпи, но пък всичко ти е включено в цената. Има си и гаранция, така, че както се казва, ще спя спокойно.

 7. 5 out of 5

  (Guest)

  Red Magic си е Red Magic... Ползвам ги за 5та година. Нямам забележки, но най-важното е, че качеството винаги е едно и също - тоест постоянно.

 8. 5 out of 5

  (Guest)

  Най-доброто, което може да се купи с пари!

 9. 0 out of 5

  Най-добрите пелети на пазара

 10. 5 out of 5

  (Guest)

  Прекрасни пелети, никаква шлака, висока плътност, ТОП продукт на българския пазар. Наистина сме много доволни след лутане между различни пелети със съмнително качество, някои дори и на по-високи цени от Fox.

Качествени пелети от дървесина | ЕНЕРДЖИ ХАУС БГ
Logo
Регистрация нов клиент
Shopping cart