Професионален монтаж

При проектиране на локално парно често се комбинира отопление на жилището и осигуряване на топла вода за битови нужди.

При използването на твърдо гориво (пелети, брикети, дърва и пр), често се прави успоредно комбиниране на електрически модул към котела, за подсигуряване на прецизно управляем и същевременно резервен източник на енергия .
Котелът е най-важната част от централната отоплителна система. Това е голяма горивна камера, която в зависимост от конструкцията и проекта се захранва периодично с природен газ ( в газифицираните райони), нафта, въглища, брикети, пелети, дърва за горене, ел.енергия и др.

В зависимост от своето предназначение котлите са няколко типа: водогрейни котли,
отоплителни котли, комбинирани котли.

Пълен инженеринг

В тази насока, Енеrgy House предлага на своите клиенти Пълен инженеринг на отоплителни инсталации – проучване, проектиране, доставка, монтаж, настройка, пускане в експлоатация, гаранционно обслужване.

Директен внос и продажби от склад

Директен внос и продажби от склад на пълната гама компоненти за изграждане на отоплителни системи: котли, радиатори, бойлери, горелки, термопомпи, циркулационни помпи, разширителни съдове, коминни тела, медни тръби, полипропиленови и полиетиленови тръби и фитинги, арматура.

Сервиз

Осигурява гаранционен и извънгаранционен сервиз на предлаганите продукти и услуги и обезпечава доставката на необходимите резервни части.

Изпращане на коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *