HS Logo

Производител:

Швайгхофер

Румънски пелети с марка Schweighofer (Швайгхофер) се произвеждат във фабрика, която се намира в град Команешти в Румъния. Това е една от най-големите фабрики за производство на пелети в източна Европа с капацитет от 31 000 тона годишно. В същото време това е и най-голямата фабрика в света, произвеждаща дървесни плоскости на площ от 170 декара. 

➤   град Команешти , Румъния

➤   Производство: От 2012 година

➤   Оценка на производителя:   ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

✔   Сертификат за качество

Конкурентни
цени

Суровина
100% Бял бор

Постоянно
качество

На пазара
от 2012

СУРОВИНА

Основната причина за по-белия цвят на румънкси пелети Schweighofer  е в източника на суровина. Както вече споменахме, основния бизнес на Австрийската фирма е производството на дървесни плоскости. Капацитета на фабриката е 145 000 м3 на годишна база, което прави този завод най-голямата производствена мощност, концентирана на едно място. Както сами се досещате, преработката на толкова много дървесина, генерира огромно количество отпадъчен материал. И ето как инженерите са намерили ефективен начин да правят пари от рециклирането на нещо, което в противен случай трябва да се изхвърля.

Качество

Несъмнено, това са едни от най-качествените пелети, които могат да бъдат намерени на пазара в България. Открояват се със много хубав цвят. Това разбира се както сме писали не веднъж, не е основен признак за качеството на пелетите. Имат много добра калоричност и съответно нисък разход. Прахта в чувалите липсва, а остатъчната пепел след изгаряне е пренебрижимо малко количество.

Румънски пелети

Продукт:

Пелети Съни Тера

Румънски пелети Schweighofer (Швайгхофер) са може би едни от най-качествените пелети предлагани на пазара у нас. Ако търсите баланс между високо качество на нормална цена, можем да Ви предложим тези пелети, опаковани в наша опаковка или в БИГ БЕГ.

 

  Оценка:  ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

 Доставка: В зависимост от сезонноста и графика.

  Подходящи за: Пелетни горелки, Котли, Пелетни камини

Калоричност
> 5 kWh/kg

Влага
< 7,0%

Суровина
100% Бял бор

Пепел
< 0,5%

други производители на пелети

Атлантик Уей

Атлантик Уей

Пелети PJ Малко Търново

PJ's Пелети

HotZ ПЕЛЕТИ

➤ Разгледай

Качествени пелети от дървесина | ЕНЕРДЖИ ХАУС БГ
Logo
Регистрация нов клиент
Shopping cart