Производител:

Съни Тера

Фабрика “Съни Тера 2007” стартира производствената си дейност през 2012 г. със закупуването и монтирането на италианска технологична линия за производство на пелети с капацитет 2 т/ч.

➤   с. Черниче, обл. Благоевград, (8162), България

➤   Производство: От 2012 година

➤   Оценка на производителя:   ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

✔   Сертификат за качество

Конкурентни
цени

Суровина
100% Бял бор

Постоянно
качество

На пазара
от 2012

СУРОВИНА

Пелетите се произвеждат на основата на дървени стърготини, остатъци от обработка на дърво, подходящо изсушени и пресовани под високо налягане така, че да се получат малки гранули с различен размер и цилиндрична форма. Благодарение на свързващата възможност на лигнина, естествено вещество, намиращо се в дървото, не е необходимо прибавянето на какъвто и да е вид добавка, за да се получи естествено гориво, екологично и с висока производителност.

Технология

Пелетите, които предлагаме на пазара са произведени от 100% местна иглолистна дървесина (бял бор), която се отличава с изключителните си качества като здравина и висока калоричност. Това допринася за по-високата енергийна ефективност на нашия продукт.

Технологията на производство на пелети “Съни Тера 2007” гарантира високата им плътност и изключително ниското съдържание на остатъчна пепел.

Продукт:

Пелети Съни Тера

Пелети произведени от 100% дървесина, доставени до Вас, директно от производителя на едрова цена. EnergyHouse елеминира посредниците и дава възможност на всички да закупуват пелети директно от производителя, без посредници.

  Оценка:  ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

 Доставка: В зависимост от сезонноста и графика.

  Подходящи за: Пелетни горелки, Котли, Пелетни камини

Калоричност
> 5 kWh/kg

Влага
< 7,0%

Суровина
100% Бял бор

Пепел
< 0,5%

други производители на пелети

Атлантик Уей

Атлантик Уей

Пелети PJ Малко Търново

PJ's Пелети

HotZ ПЕЛЕТИ

➤ Разгледай

Качествени пелети от дървесина | ЕНЕРДЖИ ХАУС БГ
Logo
Регистрация нов клиент
Shopping cart