Атлантик Уей

Производител:

Атлантик Уей

Атлантик уей ЕООД е специализирана в добив и преработка на дървесина. Фирмата има богат и дългогодишен опит в производството на пелети за огрев, палети, бокс палети и различни видове опаковки от дървен материал по спецификации на клиента.

➤   гр. Твърдица, обл. Сливен, (8162), България

➤   Производство: От 2009 година

➤   Оценка на производителя:   ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

✔   Сертификат за качество

Винаги
добри цени

Собствена
суровина

Високо
качество

На пазара
от 2009 г.

СУРОВИНА

Пелети за отопление на фирма Атлантик уей ЕООД са сертифицирани от няколко национални и международни лаборатории за качество. Те са със  съотношение на дървесината чам 60%/бук 40% и КПД 97%. Пропорцията чам/бук се следи автоматизирано и се контролира на 3 етапа от производството. Това гарантира, че във всяка гранула от нашите пелети има точно зададената пропорция 60/40.

Технология

За разлика от другите видове пелети за огрев, при които има и друга суровина, при пелетите от бук и чам се постига по-пълно изгаряне на пелета и съответно много по-ниско съдържание на пепел. Автоматизираната система за контрол на качеството гарантира влажност на крайния продукт до 7%, което допълнително повишава КПД на пелетите за огрев.

Продукт:

Пелети Атлантик Уей

Пелети произведени от 100% дървесина, доставени до Вас, директно от производителя на едрова цена. EnergyHouse елеминира посредниците и дава възможност на всички да закупуват пелети директно от производителя, без посредници.

  Оценка:  ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

 Доставка: В зависимост от сезонноста и графика.

  Подходящи за: Пелетни горелки, Котли, Пелетни камини

Калоричност
> 5,1 kWh/kg

Суровина
40% Бук;
60% Чам

Влага
< 7,0%

Пепел
< 0,36%

други производители на пелети

ВЕСТА
ПЕЛЕТИ

➤ Разгледай

DEMET PELLETS

➤ Разгледай

ВЕСТА ПЕЛЕТИ

➤ Разгледай

Качествени пелети от дървесина | ЕНЕРДЖИ ХАУС БГ
Logo
Регистрация нов клиент
Shopping cart