Пелети от PELLETISSIMO - град брезник

Ако търсите качество, това са пелетите за Вас. Най-добра цена, директно от производител. С този продукт, можете да сте сигурни, че вашето котле няма да се задръсти и Вашият дом ще остане топъл.
Пелетите са с ниско съдържание на пепел и не образуват шлаки.

Pelletissimo са избрани от потребителите в платформата за сравнение на пелети за едни от най-добрите пелети за 2019 година.
Пелетите се предлагат в чували от 15кг.

Цени от 01.08.2020

Цена: 420 лв./тон
1 Пале – 441 лв. (1050 кг.)

Изтегли сертификат

Пелети Pelletissimo от Брезник

Заявката отнема 1 минута. След което ние ще се свържем с теб и ще уточним удобен ден и час за доставка на твоите пелети

Още за дървесни пелети

ЛЕСНО СЪХРАНЕНИЕ И ОЩЕ ПО-ЛЕСНО ПРИЛОЖЕНИЕ

Уредите, които ползват пелети, осъществяват почти пълно изгаряне (ок. 98,5%), така че на практика не произвеждат креозот. Това прави възможно да се инсталират без комин, само с отдушник.

Пелетите са лесни и за съхранение, изключително компактни са. По топлинна стойност един тон от дървесните пелети се равняват на кубик и половина дърва, а същевременно заема 1/3 от пространството. Можете да решите въпроса с отоплението за целия сезон, без да се налага да презареждате.

Пелети за домакинствата се произвеждат от дървесина, от люцерна, пелети от слънчогледови семки, от слама. Хармонично съчетават високото качество с добрата цена, директно от производител. Не задръстват котлето, затоплят отлично помещенията, а с ниското си съдържание на пепел не образуват шлаки.