Румънски пелети Швайгхофер

Румънски пелети Schweighofer (Швайгхофер) са може би едни от най-качествените пелети предлагани на пазара у нас. Ако търсите баланс между високо качество на нормална цена, можем да Ви предложим тези пелети, опаковани в наша опаковка или в БИГ БЕГ.

С този продукт, можете да сте сигурни, че количеството пепел ще бъде пренебрижимо малко, а икономията максимално висока.

Пелетите са с ниско съдържание на пепел и не образуват шлаки.

Тези пелети спечелиха първо място в класацията за най-добри пелети за 2019 в платформата за сравнение и оценка на пелети. Може да разгледате отзиви от потребители директно в онлайн платформата.

Цена в опаковани чували от 01.10.2020 г.

Пелетите се предлагат в чували от 15кг.
Цена: 519.99 лв./тон
1 Пале – 514. 80 лв. (66 чувала/990 кг.)

Заявката отнема 1 минута. След което ние ще се свържем с теб и ще уточним удобен ден и час за доставка на твоите пелети

Още за дървесни пелети

ЛЕСНО СЪХРАНЕНИЕ И ОЩЕ ПО-ЛЕСНО ПРИЛОЖЕНИЕ

Уредите, които ползват пелети, осъществяват почти пълно изгаряне (ок. 98,5%), така че на практика не произвеждат креозот. Това прави възможно да се инсталират без комин, само с отдушник.

Пелетите са лесни и за съхранение, изключително компактни са. По топлинна стойност един тон от дървесните пелети се равняват на кубик и половина дърва, а същевременно заема 1/3 от пространството. Можете да решите въпроса с отоплението за целия сезон, без да се налага да презареждате.

Пелети за домакинствата се произвеждат от дървесина, от люцерна, пелети от слънчогледови семки, от слама. Хармонично съчетават високото качество с добрата цена, директно от производител. Не задръстват котлето, затоплят отлично помещенията, а с ниското си съдържание на пепел не образуват шлаки.