Пелети Vesta

Пелети Red Magic на Vesta

Премиум пелети от най-високо качество. Red Magic се произвеждат в модерна фабрика в с. Ковачевци само от обла дървесина на бял бор. Отличават се с много висока калоричност и малко пепел. За шлака не може да става и дума.Това са едни от най-качествените пелети на пазара. Това са единствените пелети на пазара, които се предлагат със 100% гаранция от производителя за връщане на парите при проблем с качеството

Red Magic са избрани за едни от най-добрите пелети на пазара за 2019 година в специализираната платформа за сравнение и оценка на пелети

Цена е актуализирана на 15.09.2020

Пелетите се предлагат в чували от 15кг.
На едно пале има 72 чувала (1080 кг.)
Цена: 459.99 лв./тон
Цена за 1 Пале – 496.80 лв.

Пелети Pelletissimo от Брезник

Поръчката отнема 1 минута. Ще запишем твоите координати какти и удобен ден и час за доставка на твоите пелети

Още за дървесни пелети

ЛЕСНО СЪХРАНЕНИЕ И ОЩЕ ПО-ЛЕСНО ПРИЛОЖЕНИЕ

Уредите, които ползват пелети, осъществяват почти пълно изгаряне (ок. 98,5%), така че на практика не произвеждат креозот. Това прави възможно да се инсталират без комин, само с отдушник.

Пелетите са лесни и за съхранение, изключително компактни са. По топлинна стойност един тон от дървесните пелети се равняват на кубик и половина дърва, а същевременно заема 1/3 от пространството. Можете да решите въпроса с отоплението за целия сезон, без да се налага да презареждате.

Пелети за домакинствата се произвеждат от дървесина, от люцерна, пелети от слънчогледови семки, от слама. Хармонично съчетават високото качество с добрата цена, директно от производител. Не задръстват котлето, затоплят отлично помещенията, а с ниското си съдържание на пепел не образуват шлаки.