Предлагани марки пелети

Pelletissimo от Брезник

Пелети от PELLETISSIMO

Ако търсите качество, това са пелетите за вас. Най-добра цена, директно от производител. С този продукт, можете да сте сигурни, че вашето котле няма да се задръсти и Вашият дом ще остане топъл.

Пелетите са с ниско съдържание на пепел и не образуват шлаки.

Пелетите се предлагат в чували от 15кг.

Румънски пелети Schweighofer

Пелети Schweighofer

Вече предлагаме Румънски пелети Schweighofer в Биг Бег и в собствена опаковка. По този начин постигате перфектно качество на добра цена.

Подходящ за пелетни камини и притенциозни горелки

Пелетите се предлагат в чували от 15кг. и в Биг Бег

Пелети Red Magic на Vesta

Пелети Red Magic на Vesta

Едни от най-качествените пелети произвеждани в България. Пелетите се правят само от обла дървесина на бял бор. Вече може да закупите ексклузивно от фирма Енержди Хаус.

Пелетите са много силни (Калорични) и не правят шлака.

Пелетите се предлагат в чували от 15кг.

Букови пелети HotZ

Букови пелети HotZ

С гордост искаме да Ви предложим и едни от най-качествените пелети, произведени от широколистна дървесина в България. По този начин можем да кажем, че сме единствения производител, който предлага пълната гама премиум пелети.

Подходящ за пелетни камини и притенциозни горелки

Пелетите се предлагат в чували от 15кг.

Дървесни пелети

ЛЕСНО СЪХРАНЕНИЕ И ОЩЕ ПО-ЛЕСНО ПРИЛОЖЕНИЕ

Уредите, които ползват пелети, осъществяват почти пълно изгаряне (ок. 98,5%), така че на практика не произвеждат креозот. Това прави възможно да се инсталират без комин, само с отдушник.

Пелетите са лесни и за съхранение, изключително компактни са. По топлинна стойност един тон от дървесните пелети се равняват на кубик и половина дърва, а същевременно заема 1/3 от пространството. Можете да решите въпроса с отоплението за целия сезон, без да се налага да презареждате.

Пелети за домакинствата се произвеждат от дървесина, от люцерна, пелети от слънчогледови семки, от слама. Хармонично съчетават високото качество с добрата цена, директно от производител. Не задръстват котлето, затоплят отлично помещенията, а с ниското си съдържание на пепел не образуват шлаки.