Дървесни ЕКО БРИКЕТИ FOX на HotZ (RUF)

Дървесни ЕКО БРИКЕТИ FOX на HotZ (RUF)

Хората в България преминават към чисти, ефективни дървесни брикети FOX на HotZ за отопление както на дома, така и отдих на открито. По-удобни от традиционните дърва за огрев и по-гъвкави от дървесните пелети, дървените брикети са лесни за съхранение и боравене, много рентабилни и могат да се използват практически във всяко устройство за изгаряне на дърва. От камината на хола или печката на дърва до огнището в двора, брикетите от дърво осигуряват по-добро изгаряне, по-чисто и много простичко.

Брикетите FOX (Лисица) асоциират продукта с лисицата като духовно животно, което може да се превърне в учител, предоставящ хитри и бързи решения. Използвайки брикети FOX, вие следвате мъдростта на лисицата и по този начин избирате мъдрото и хитро решение за отопление на вашия дом. А защо да не използвате по прагматичен начин брикетите на излет като перфектен (дори много по-добър) заместител на дървата.

Цената е актуализирана на 15.10.2020

Пелетите се предлагат в чували от 10 кг.
Цена на тон – 359.99 лв.
Цена на чувал – 4 лв.

Букови пелети

Заявката отнема 1 минута. След което ние ще се свържем с теб и ще уточним удобен ден и час за доставка на твоите пелети

Още за дървесни пелети

ЛЕСНО СЪХРАНЕНИЕ И ОЩЕ ПО-ЛЕСНО ПРИЛОЖЕНИЕ

Уредите, които ползват пелети, осъществяват почти пълно изгаряне (ок. 98,5%), така че на практика не произвеждат креозот. Това прави възможно да се инсталират без комин, само с отдушник.

Пелетите са лесни и за съхранение, изключително компактни са. По топлинна стойност един тон от дървесните пелети се равняват на кубик и половина дърва, а същевременно заема 1/3 от пространството. Можете да решите въпроса с отоплението за целия сезон, без да се налага да презареждате.

Пелети за домакинствата се произвеждат от дървесина, от люцерна, пелети от слънчогледови семки, от слама. Хармонично съчетават високото качество с добрата цена, директно от производител. Не задръстват котлето, затоплят отлично помещенията, а с ниското си съдържание на пепел не образуват шлаки.