Букови пелети Bear на HotZ

Букови пелети BEAR на HotZ

Още от палеолита (преди около 50 000 години) има доказателства за култ към мечката, в който тя е била възприемана като господар на животните, бог и дори предшественик на хората. В представите на народа ни, тя има силата да лекува, да предпазва от болести и да дарява плодородие. Едновременно с това е символ на голяма физическа мощ.

Точно заради това, искахме да изградим първата си марка върху това толкова благородно и силно животно. Точно защото буковите пелети, които произвеждаме са символ на мощ и сила. И точно както мечката е господар и цар на животните, ние вярваме, че пелетите, произведени от бук, могат да се класифицират като царе на всички пелети. Те се характеризират като пелети, с много висока калоричност и са подходящи както за най-претенциозните камини и горелки, така и за тези, които искат да постигат висока икономия.

Цената е актуализирана на 15.09.2020

Пелетите се предлагат в чували от 15кг.
На едно пале има 72 чувала (1080 кг.)
Цена на тон – 419.99 лв.
Цена на пале –  453.60 лв.

Букови пелети

Заявката отнема 1 минута. След което ние ще се свържем с теб и ще уточним удобен ден и час за доставка на твоите пелети

Още за дървесни пелети

ЛЕСНО СЪХРАНЕНИЕ И ОЩЕ ПО-ЛЕСНО ПРИЛОЖЕНИЕ

Уредите, които ползват пелети, осъществяват почти пълно изгаряне (ок. 98,5%), така че на практика не произвеждат креозот. Това прави възможно да се инсталират без комин, само с отдушник.

Пелетите са лесни и за съхранение, изключително компактни са. По топлинна стойност един тон от дървесните пелети се равняват на кубик и половина дърва, а същевременно заема 1/3 от пространството. Можете да решите въпроса с отоплението за целия сезон, без да се налага да презареждате.

Пелети за домакинствата се произвеждат от дървесина, от люцерна, пелети от слънчогледови семки, от слама. Хармонично съчетават високото качество с добрата цена, директно от производител. Не задръстват котлето, затоплят отлично помещенията, а с ниското си съдържание на пепел не образуват шлаки.