Автопилот

Мечтаете си да не се занимавате повече с разнасяне на найлонови торби и с трудоемкото зареждане и почистване на котлето, нали? Представяме ви уникалната за България система АВТОПИЛОТ, предоставена ексклузивно от Energy House. Оставете мръсната работа на професионалния ни екип – ще заредим бункера с пелети, като за целта не е задължително да сте си вкъщи. Ще почистим котлето, ще напълним бункера с пелети. За да бъде процесът максимално облекчен, предлагаме и системи, които улесняват транспорта на пелетното гориво от мястото за съхранение до горивната камера. Помещението няма да изстине, а вие ще се чудите как досега не сте ползвали АВТОПИЛОТ?!

 

Нашето предложение за съхранението на пелетите е автоматичен резервоар за пелети – практичен, лесен за сглобяване, с максимално облекчено зареждане, а еластичността на стените му позволява оптимално оползотворяване на вместимостта му.

Минимално пространство за съхранение

Пелетите имат предимството, че, за разлика от цепените дърва и дървесния чипс, изискват минимално пространство за съхранение. За целта се използва специално съоръжение, в което да държите пелетите. Предпазва ги от вредното атмосферно влияние и от запрашаване.

 

Сензор, следящ нивата на запасите ви

Съоръжението е снабдено със сензор, който постоянно следи нивата на запасите ви и сигнализира кога трябва да презаредите. Така можете да предотвратите риска от това да останете без пелети.

 

Удобна доставка

Пелетите се доставят и внимателно се насипват с маркуч в мястото за складиране, като цистерната трябва да може да паркира на максимум 30 м. от резервоара.

 

Специален контейнер, предпазващ от влага

Тъй като пелетите абсорбират вода, те могат да набъбнат и да станат неизползваеми, ако имат контакт с влага. Съхранението в специален резервоар ги предпазва от всички тези рискове и ви гарантира, че ще запазят безупречното си качество през целия отоплителен сезон.

 

ОБОРУДВАНЕ И СИЛОЗИ ЗА ПЕЛЕТИ ЗА КЪЩИ

ОБОРУДВАНЕ И СИЛОЗИ ЗА ПЕЛЕТИ ЗА ГОЛЕМИ СГРАДИ И ИНДУСТРИЯ

Изпращане на коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Качествени пелети от дървесина | ЕНЕРДЖИ ХАУС БГ
Logo
Регистрация нов клиент
Reset Password
Shopping cart
EnergyHouse

FREE
VIEW